Love Style Fashion Forum 4ever

Dobrodošli na prvi Srpski fashion&love 4um!!! Ukoliko niste registrovani, učinite to odmah. P.S. kada se registrujete, odmah mozete pristupiti, bez aktivacije naloga! Voli vas Admin
 
PrijemGalerijaTražiRegistruj sePristupi
Love Style Fashion Forum 4ever

Love Style Fashion Forum 4ever - Uslovi registracije


Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
-Pravila 4uma:1. Zabranjeno je vredjanje drugih clanova 4uma2. Zabranjeno je svadjane sa ostalim clanovima 4uma3. Zabranjeno je slanje provokativnih i bezobraznih poruka4. Obavezno postujte pravila5. Pisite u svim temama6. spam je dozvoljen ali samo malo7. obavezno budite redovni8. samo admini mogu da pisu ku tudjem kutku (devojke u muskom i momci u zenskom)9. onaj ko prekrsi 5 pravila bice banovan sa 4uma10. Svi postavite asvoje fotogrsfije, zbog takmicenja za miss 4uma11. svako ima prava na svoje misljenje I HOCU DA SE TO POSTUJE!!!12. Ukoliko neko od vas ne bude postovao pravila administrator(tj. ja) ima pravo da ga kazni ili cak iskljuci sa foruma!!!Za sve sto vam nije jasno ili vam smeta mozete se obratiti administratoru ovog 4uma(tj.meni)Voli vas vaš admin